Tuesday, June 21, 2011

summer spirit

kalo liat update status temen di Malang, hampir semuanya update tentang hawanya yang lagi dingin-dinginnya, alias mbediding. seriously guys? karena di Jakarta hawanya panas banget. pas juga ama momen liburan, dan some of them call it summer holiday instead of school holiday.
apalagi di kamar kost aku, yah lumayan sumuk lah. kipas sate yang biasanya kugantung sekarang selalu berada di sebelah kasur aku, siap siaga untuk digunakan.

i feel lucky. karena mau tidak mau, aku harus menggunakan sisa jatah cuti yang akan hangus bulan Juni ini. 3 hari hak cuti akan aku pakai di tanggal 27, 28 dan 30. awesome right! total kalo dari hari minggu, aku punya 5 hari berturut-turut for not working but still get paid. love the idea :D masih bingung juga sih mo kemana. teman ajak ke Bandung liat semacam Dufan baru. sounds like good idea as well. another short trip would be good for me.

barusan iseng main-main ke email hotmail dan berakhir di astrologi untuk Libra. here some i'd like to share.
Libra - travel style
For you a holiday must have style and elegance. You are made for glamour and luxury. Camping holidays are not your cup of tea; unless of course the tent is fully equpped with lots of trappings. The journey has to be short and comfortable. You don't much care for the idea of being on a train from Kashmir to Kanyakumari. Physically you like to look good so stylish luggage with elegant clothes is a must.
does the author's knows me? cause what they said is fit on me. anyway...

have a wonderful day everybody. hopefully the summer spirit will inspired you for being the very best of you.

1 comment:

Bro Fahroe said...

betul,.. ndik malang uadhemmmmm puooolll